Fysioterapi

Jeg tilbyr 30 minutter gratis samtale, for at du kan finne ut om jeg har noe å tilby deg.

Du finner prisliste ved å klikke på «bestill time«.
Jeg bruker først og fremst effektive øvelser som hjelper deg til å være tilstede i kroppen. Slik at det oppleves lettere å bevege seg. Noen ganger bruker jeg massasje og manuelle teknikker i tillegg.
Dessuten kan jeg reise til din arbeidsplass for å se hvordan du beveger deg i praktisk arbeid osv.
Jeg har ingen offentlig avtale. Det betyr at du ikke tjener opp frikort når du behandles hos meg.

Klassisk massasje for velvære.

Av og til er det godt for både kropp og sjel å bare ta imot massasje av store deler av kroppen. Uten tanke på spesielle helseproblem. Jeg tilbyr klassisk massasje med tørre og varme hender (ingen oljer o.l.). Du bestemmer selv hvor dyp massasje du vil ha.

Lær deg effektiv gangteknikk

Det er mange måter å gå på. I alle tilfeller kommer man seg dit man skal, men noen gangteknikker sliter på knær, hofter, rygg og nakke. Jeg kan hjelpe deg å finne frem til en effektiv gangteknikk, der du bruker minimalt med krefter og sparer kroppen din for slitasje. I tillegg blir det kjekkere å gå, og det ser mer elegant ut.

Å sitte godt og lenge uten ryggstøtte

Ønsker du å kunne sitte lenge og behagelig uten ryggstøtte og uten polstring i setet? Dette er mulig for de fleste. Jeg kan lære deg å sitte på en «effektiv måte». Det handler om å bli godt kjent med kroppens muskler og bindevev.

Hvordan står du på beina?

Har du hev-og-senk-pult på kontoret? Eller har du en jobb der du må stå i lengre perioder? Da kan det være særdeles godt å lære seg å stå på en effektiv måte. Slik at du sliter minst mulig på knær, hofter, rygg og nakke, samtidig som det blir lett å gjøre jobben din.
Du finner prisliste ved å klikke på «bestill time«.
© 2024 Einar Fagerheim AS
Utviklet av: